Bra golvföretag i Stockholm

Det kan finnas många olika anledningar till att anlita ett golvföretag i Stockholm. Det kan handla om slipning, golvavjämning, lackering, oljning, vaxning, lagning, renovering eller att bara lägga in nytt golv. Vissa golvföretag erbjuder till och med professionell rengöring av golv.

Oavsett vad du har för ambitioner med ditt golv är det bra att ha koll på vad som krävs, hur svårt det är, och hur mycket det kan kosta om du skulle vilja anlita ett golvföretag. Vissa saker går att göra själv, som exempelvis att lägga ett klickgolv i ett ”enkelt” rum. Alltså ett rum där det inte är så många vinklar och vrår.

Kostnader för att anlita golvföretag

Det är som sagt viktigt att veta vad kostnaden kan ligga på i runda slängar när det kommer till att anlita ett golvföretag i Stockholm. Arbetskostnad per timme för en golvarbetare brukar ligga på mellan 245-420 kronor, efter ROT-avdrag. Materialkostnaden kan variera mycket beroende på vilken typ och kvalitet du väljer, men det ligger oftast mellan 50-700 kronor per kvadratmeter. Utöver det kan du räkna med att lägga på 10-20 % för exempelvis lister, spackel, trösklar osv.

Som du ser kan kostnaden variera ganska mycket beroende på vad du väljer att ha. Detta är kostnader för att lägga nytt golv. Som sagt finns det fler saker de gör, som slipning eller lagning exempelvis. En golvslipning kostar vanligen 144 kronor per kvadratmeter efter ROT-avdrag. Det kan variera beroende på olika faktorer. Vill du ha mer information om kostnader rekommenderas att prata med diverse golvföretag i Stockholm.

Golvföretag i Stockholm hjälper dig gärna

När du letar golvföretag kan du höra av dig till flera och fråga om offerter. Detta industriledande golvföretag Stockholm erbjuder en stor bredd av olika tjänster. De erbjuder allt från reparation och läggning av nytt golv till slipning, bearbetning och till och med rengöring av golv. De har många nöjda kunder och erbjuder gärna referenser. Hör av dig till dem för att få en kostnadsfri offert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *