Jag har inte tid med hemstädning i Uppsala

Jag ska inte klaga över min situation med tanke på vad som pågår i andra delar av världen, men på senaste har jag verkligen känt att jag haft svårt att få livspusslet att gå ihop. Jag har helt enkelt känt att jobb och matlagning är allt jag orkat med. När det väl blivit helg har jag bara velat ta det lugnt eller möjligtvis gå ut och ha det kul med mina vänner. Städning är det sista jag har velat lägga min tid på.

Föga förvånande har jag på grund av det fått det väldigt stökigt där hemma. Eftersom det är något jag inte mår bra av provade jag därför i veckan att anlita hjälp med hemstädning i Uppsala.

Hit vände jag mig för hemstädning i Uppsala

Efter att ha sökt runt lite på nätet efter städfirmor som erbjuder hemstädning i Uppsala fick jag upp ögonen för en firma vid namn NOX AB. Jag såg på deras hemsida att de erbjuder flera olika typer av städtjänster, däribland hemstädning. Jag slog dem därför en signal och bokade en tid för städningen. Jag fick en tid två dagar senare och väntade med spänning på vilken service jag hade att förvänta mig.

Så blev det

Två dagar senare var det så dags för min hemstädning i Uppsala. På uttalad tid dök två lokalvårdare från NOX AB upp hemma hos mig. Detta må låta som en självklarhet, men jag vill ändå nämna det mycket trevliga bemötande som de gav mig. De var på sätt och vis lika socialt kompetenta som de var duktiga på att städa.

Så till själva städningen. Jag måste säga att jag är oerhört nöjd med NOX AB och deras service. När de väl var klara lämnade de min lägenhet skinande ren efter sig. Jag kan redan nu säga att detta gjort under för mitt mentala mående då det känns oerhört mycket bättre att komma hem till en ren och fräsch bostad än till ett ställe där det mer eller mindre ser ut som ett bombnedslag. Som om inte detta vore nog kostade det mig dessutom inte mycket pengar att anlita NOX AB. Jag kan därför starkt rekommendera dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *