Städfirma i Göteborg

På samma sätt som du anlitar en hantverkare om du vill ha en ny altan eller en rörmokare om toaletten krånglar så är det lika enkelt och självklart att ta in en städfirma för att få ditt hem rent och snyggt. De är proffs på det de gör- nämligen städning. Låt de göra det de är bra på och få möjlighet att lägga din egen tid på det du är bra på och gillar i livet.

Olika typer av tjänster

Det är upp till dig som kund att avgöra vad du vill ha och i Göteborg finns en städfirma för dig och dina behov. Vill du ha regelbunden vardagsstädning så som dammsugning, badrumsstädning och ett rent kök varje vecka? Eller handlar dina behov om mer specifika områden som fönsterputs eller att få golven bonade? Allt det här fixar en Otrolig städfirma göteborg, alltid med hög kvalitet i varje detalj. Du kan även anlita en städfirma i Göteborg för speciella tillfällen, som en flyttstädning eller storstädning inför julfirandet.

Vad kostar det?

Det vanliga är att du betalar ett pris per timme om du vill ha regelbunden städning, tex tre timmar i veckan. Är det något enstaka tillfälle eller något speciellt du vill ha gjort brukar det ofta vara fasta priser. Hör av dig till olika firmor och ta in offerter. Tänk igenom dina behov så att du kan vara så tydlig som möjligt och därmed få den bästa hjälpen. Kom ihåg att du kan få RUT-avdrag för olika former av hushållsnära tjänster där städning ingår. Det innebär att du får ett skatteavdrag på ungefär 50 procent av den totala kostnaden. Det ingår även tilläggstjänster i RUT som tvätt, transport av möbler och annat till andrahandsbutiker, samt om du får hjälp med att vattna blommor och ta hand om posten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *