En glad takläggare i Stockholm.

Takläggare i Stockholm med rätt attityd

Det finns många takläggare i Stockholm som lever efter filosofin ”Hakuna Matata”. För er som inte minns så var det livsfilosofin som Timon och Pumba levde efter i lejonkungen som kom ut 1994. Jag anser att det är viktigt att vara alert på jobbet om du är takläggare och då kan du inte tro att allt i Stockholm kommer lösa sig per automatik. För så fungerar inte livet. För övrigt så kom det ut ytterligare lejonkungen-rulle nu under året. En animerad version av Lejonkungen med Beyoncé som dubbar en av de större rollerna. Det finns en duktig takläggare i Stockholm till mig som är ett större fan av nyare versionen. Jag håller dock inte med honom. Men jag är tyvärr en av det äldre gardet och tycker att det var bättre förr. Sen kanske det är bäst att inte leva i det förflutna som takläggare i Stockholm när man står på tak. Då är det ju rätt bra att vara i nuet så att man inte ramlar och slår sig.

Takläggare i det förflutna Stockholm  

Men var Stockholm bättre förr för mig som takläggare? Det är en svår fråga att besvara så på rak arm. Minnet har spelat sina tricks och raderat ut alla tråkiga och dåliga kvällar. Nu minns jag bara de minnesvärda kvällarna och då verkar det självklart som att mitt liv som takläggare i Stockholm var bättre förr. Men jag fick lära mig snabbt att inte lita på mitt minne överhuvudtaget. Efter att jag ramlade från det där taket 2003 så förstod jag att jag inte mindes lika bra som resten. Jag har klarat mig hittills och det har varit genom att vara cyniker och se på livet ur en rationell synvinkel. Att inte falla för ens personliga känslor och subjektiva upplevelser är viktigt för att ta sig fram.

Den vassaste takfirman i Stockholm

Det finns en otroligt vass takfirma i Stockholm. De har en lång erfarenhet av att leda branschen och har gjort det sedan tidigt nittiotal. I min värld är de etta på grund av en otrolig service och ett underbart hantverk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *