Kolla på denna totalentreprenad Stockholm.

Ett barn på arbetsplatsen – Totalentreprenad Stockholm

En tidig oktoberkväll när en totalentreprenad Stockholm hade dragit ut på tiden hörde jag ett par fotsteg på våningen över mig.

Jag kliver upp med en hammare i högsta hugg för att vara redo om det är en tjuv.

Min puls dånade likt en orkester av bongotrummor…

Precis när jag i mörkret smugit mig upp bakom honom och ska slå till så vänder han sig om. Men det var ingen tjuv utan det var en 12-år gammal pojke! Eftersom jag är kort till växten och han rätt lång lade jag inte märke till längdskillnaden i mörkret.

Det var så underligt för han stod med tre korvar mellan fingrarna i ena handen samtidigt som han tryckte i sig ytterligare en fjärde med hjälp av den andra handen. Så det var omöjligt vilket du kanske förstår för mig att hålla mig för att skratta.

Drömmen om totalentreprenad

Vi pratade länge och han berättade att han drömde om att arbeta inom Totalentreprenad Stockholm när han blev äldre och att han hade smugit sig ni för att kika på verktygen. Så du förstår hans förvåning och lycka när jag frågade om han ville prova på cirkelsågen!

Allting gick fint och han fick såga itu en del plankor med min hjälp. Så när vi gick därifrån såg jag att han var glad och nöjd med. Och hur skulle det inte kunna vara så? Lillkillen fick 4 korvar och ett smakprov på sin livslånga dröm!

Fler barn som han i Stockholm

Du borde ju känna till staden likväl som jag idag, barn vill idag bara bli poliser eller kampsportare. Därför är det ingen som vill söka sig till vår underbara bransch i totalentreprenad. Och Stockholm är fullt av barn som vill gå andra vägar i livet och det måste det bli ändring på! Annars kommer vi inte ha några svenska byggarbetare kvar…

Den här firman i Stockholm jobbar mycket med unga på arbetsplatserna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *