Rörmokare som arbetar hos kund.

En rörmokare med mångårig erfarenhet

I och med förmedlingstjänsternas intåg på marknaden så har det klivit in en del rörmokare i branschen som saknar erfarenhet. De saknar även en hel del certifikat och entreprenadförsäkringar, de utför arbeten de egentligen inte har rätten till att utföra. Det har lett till att det utförs mängder med dåliga arbeten på dessa förmedlingstjänster till billiga priser.

Kunderna tror att de skrattar hela vägen till banken efter att de accepterat priset på den billiga offerten. Men de för ett så dåligt utfört arbete att dem kanske tvingas att renovera badrummet än en gång för att denna rörmokare inte lagt tätskiktet rätt.

Rörmokare lägger tätskiktet rätt

Vi vet alla de gigantiska kostnaderna för att åtgärda ett fuktskadat hem! Det är ingen barnlek utan det är ett stort arbete som kan kosta många miljoner och som främst tar tid.

Därför är det väldigt viktigt att gå genom en rörmokare som faktiskt innehar licenser, certifikat och främst av allt erfarenhet. För saknar rörmokaren erfarenhet så betyder inte en licens eller ett certifikat någonting, de kan ändå inte utföra arbetet!

En bra VVS-firma i huvudstaden

För att förstå vilken av alla rörmokare i Stockholm som faktiskt kan sitt hantverk blir det mycket bakgrundscheckande. Men jag ska hjälpa er på vägen i ert sökande! Huvudstadens mest erfarna rörmokare finns inte på förmedlingstjänsterna men de har en lång erfarenhet av god service och perfekta arbeten. De arbetar även med störst leende så ni kommer bli glada när de är hos er och arbetar! Och satan vilka Göteborg-skämt som de sitter på!

Det betyder med andra ord att ni inte ska bjuda dessa trevliga unga damer och herrar på kaffe. För då sitter ni i timmar och skrattar vilket leder till att arbetet tar längre tid!

Men oroa er inte för priset på arbetet. De arbetar på fasta priser så ni behöver inte vara oroliga att fakturan kommer saltad som peruansk saltpool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *